Löökaukude hooaeg jõudis pärale (1)

Kelly Olesk
, Reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartu Postimehe fotograaf tegi eile Tartus põgusa ringkäigu ja leidis lühikese ajaga sõiduteedelt hulga ohtlikke löökauke. Pole kahtlust, et kevade lähenedes hakkab neid teekattesse üha kiiremini siginema.
Tartu Postimehe fotograaf tegi eile Tartus põgusa ringkäigu ja leidis lühikese ajaga sõiduteedelt hulga ohtlikke löökauke. Pole kahtlust, et kevade lähenedes hakkab neid teekattesse üha kiiremini siginema. Foto: Kristjan Teedema

Sooja ja külma ilma sage vaheldumine on paljud Tartu tänavad taas auklikuks muutnud ning pahatihti peidavad pealtnäha süütute lompide all end sügavad löökaugud. Nii mõnedki sellistes kohtades auto lõhkunud inimesed nõuavad linnalt kahju hüvitamist.

Löökaugust läbi kihutamine võib autole palju kahju teha ning selge on see, et autoomanikud nõuavad remondiraha linnalt. Tartu linnavalitsus saab iga kuu kaks või kolm kahjunõuet, kus palutakse löökaugust tekkinud kahjud hüvitada. Ei nõuta ainult katkise rehvi kinnimaksmist, vaid vahel suisa terve auto remonti.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles