Tartu sulgpallurid domineerisid GP-sarjas

Tartu Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sulgpallur mängimas. Foto on illustratiivne.
Sulgpallur mängimas. Foto on illustratiivne. Foto: Sander Ilvest

Möödunud laupäeval peeti Tartu ülikooli (TÜ) spordihoones Eesti noorte GP-sarja 5. etapp sulgpallis, kus osales 170 sulgpallurit Lätist, Soomest ja Eesti klubidest. 

Parimad selgitati viies vanuseklassis ja mänguliigis. Turniiri korraldas TÜ akadeemiline spordiklubi ning 14 väljakul peeti üle 300 mängu.

Vanimate vanuseklassis tulid võitjateks üksikmängus Merit Mägi ja Cristopher Siilbaum, paarismängus Merit Mägi ühes Liisa-Lotta Tannikuga ja Alexander Raudsepp koos Cristopher Siilbaumiga.  Segapaarimängus võitsid Alexander Raudsepp ja Merit Mägi.

U17 vanuseklassi üksikmängu võidu tõid koju Liisbet Sugasepp ja Rain Pärna ning poiste paarismängus Mihkel Mart Liim koos Gregor Rämmaliga. Kõik U17 ja U19 vanuserühma võitjad on Tartu sulgpalliklubist Triiton.

U15 vanuseklassis võitsid Triitoni mängijad kolm kulda viiest. Üksikmängus võidutsesid Karmen Ilves Tartust ja Jonatan Qvisen Soomest. Paarismängus alistasid vastased Karmen Ilves ühes Karoliine Inselbergiga ning soomlased Eliel Melleri ja Jonatan Qvisen ning segapaarismängus Gregor Rämmal ja Karoliine Inselberg.

U13 vanuseklassis olid võitjad üksikmängus Rene Leeman TSKeskusest ja Lisa Berik Triitonist, paarismängus võidutses Tregert Gustav Värv TÜ akadeemilisest spordiklubist koos Oliver Kristof Sokiga Triitonist ning Annabel Rohtla ja Meribel Rohtla, kes on samuti Triitonist. 

U11 vanuseklassis saavutasid esikoha üksikmängus Laura-Liis Kale TSKeskusest ja Rasmus Roogsoo Triitonist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles