Kortermaja gaasileke kellegi tervist ei ohustanud

Greete Palgi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartu päästekomando rühmapealik Aare Saks pidas üheks lekke põhjuseks kellegi hooletut turnimist gaasitorul. Selgus, et leke oli väike ning kellegi tervis ohus polnud.
Tartu päästekomando rühmapealik Aare Saks pidas üheks lekke põhjuseks kellegi hooletut turnimist gaasitorul. Selgus, et leke oli väike ning kellegi tervis ohus polnud. Foto: Kristjan Teedema

Täna kella üheksa ajal sai päästeamet väljakutse Kaunase puiestee 51 kortermaja trepikotta, kus oli tunda gaasi lõhna.

Kortermaja elaniku kutse peale tulid kohale nii päästeamet kui kiirabi. Selgus, et trepikoja gaasitoru lekkis kergelt. Trepikoda tuulutati ning päästjad kutsusid kohale gaasiremondibrigaadi. Üheski korteris gaasi ei lekkinud. 

Tartu päästekomando rühmapealik Aare Saks lausus, et leke oli väike ning kellegi elu ohus ei olnud. «Vana kraan võib lekkida,» ütles ta. Üheks võimalikuks lekke tekkimise põhjuseks pidas Saks ka seda, et kuna toru asub trepikojas liikujate käe ulatuses, võis keegi olnud selle küljes rippunud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles