Reolas põrkasid kokku neli autot, viga sai kolm inimest

Tartu Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Täna kell 8.04 sai häirekeskus teate avariist Kambja vallas Reola külas. Esialgsetel andmetel juhtus seal kokkupõrge, milles osales neli sõiduautot. Viga on saanud kolm inimest.

Kokku põrkasid kolm Volkswagenit ja üks Škoda. Üks sündmuskohal töötanud avariipolitseinikest märkis, et õnnetus juhtus peaasjalikult tähelepanematusest, kui üks masin sõitis ristmikul teisele ette ning autod paiskusid omakorda kahe teise samal teel sõitnud auto vastu. Roolikeerajad olid kained ja omavad juhtimisõigust. 

Õnnetuse tõttu oli liiklus Tallinna-Tartu-Võru-Luhamaa maantee 192. kilomeetril tugevasti häiritud ja seda reguleeris politsei.

Mõni minut pärast õnnetust sündmuskohale jõudnud Tartu Postimehe reporter Greete Palgi rääkis, et teel oli sel hetkel näha kaht kiirabiautot ning masinate vahel toimetas silmatorkavalt suur hulk eri asutuste operatiivtöötajaid.

Tee oli õnnetuse ajal märg ning nähtavust häiris tihe udu. «Nagu piima sees oleks sõitnud,» lausus Palgi. 

Ehkki politseinikud tegelesid aktiivselt liikluse reguleerimisega, pidid kohta läbinud teised autod kümmekond minutit ummikus ootama.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles