Vanad sõbrad panevad kinni vanakraamipoe

Raimu Hanson
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Agu Kõrv (vasakult) ja Ants Linnard sulgevad kolmapäeval Gildi Antiigi uksed, millest on pea 22 aasta jooksul paljude tavaliste ja püsiklientide kõrval tihtipeale sisse astunud Lennart Meri, Mart Laar, Jaan Isotamm, Peeter Tulviste ja Eri Klas.
Agu Kõrv (vasakult) ja Ants Linnard sulgevad kolmapäeval Gildi Antiigi uksed, millest on pea 22 aasta jooksul paljude tavaliste ja püsiklientide kõrval tihtipeale sisse astunud Lennart Meri, Mart Laar, Jaan Isotamm, Peeter Tulviste ja Eri Klas. Foto: Margus Ansu

Rüütli ja Gildi nurgal keldris tegutsevasse Gildi Antiiki on juba paarkümmend aastat olnud vanade raamatute ja muu vanavara huvilistel põhjust sisse astuda ja uurida, mida uut põnevat on Agu Kõrv ja Ants Linnard müüki pannud. 31. jaanuaril võtavad antikvaarid vastu viimaseid külastajaid, et siis anda ruumid remondiks üle õlletoa sisustajatele.

Üks sagedane Gildi Antiigi kunde on filosoof Ülo Matjus. Vana antikvariaadi sulgemise uudis ei tulnud talle suure üllatusena, sest ta on mitu korda varemgi kuulnud poe kinnipanekust, aga ikka on seda tööd mingil põhjusel edasi lükatud. «Kord ei raatsinud üks kaupmees poodi kinni panna ja teinekord teine,» lisas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles