Tung EMOsse ei vähene (1)

Henri Zeigo
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartu ülikooli kliinikumi erakorralise meditsiiniosakonna juht Kuido Nõmm nentis, et kuigi paljude tervisehädade korral saanuks inimesed pöörduda perearsti poole, tulevad nad endiselt EMOsse.
Tartu ülikooli kliinikumi erakorralise meditsiiniosakonna juht Kuido Nõmm nentis, et kuigi paljude tervisehädade korral saanuks inimesed pöörduda perearsti poole, tulevad nad endiselt EMOsse. Foto: Sille Annuk

Kuigi teavitustööga on proovitud tõsta inimeste teadlikkust, millal tuleks minna perearsti juurde ja millal erakorralise meditsiini osakonda, pole Tartu ülikooli erakorralise meditsiini osakonna (EMO) arstid selles osas paranemist märganud. 

Tartus käib EMOs tavaliselt ligi 120 inimest päevas, kellest suur osa ei vaja siiski vältimatut arstiabi. Tartu ülikooli kliinikumi erakorralise meditsiini osakonna juhi Kuido Nõmme sõnul on sama probleemiga kimpus ka tema piiritagused kolleegid. 

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles