Kartmatud mehed võitlesid MMA Eesti meistritiitli nimel

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Tartu ülikooli spordihoones algasid täna finaalmatšid, et selgitada välja Eesti meistrid vabavõitluses. Lisaks täiskasvanutele said omavahel jõudu proovida ka noored võitluskunstide harrastajad.

Spordihoone poksisaal oli finaalmatšide eel rahvast puupüsti täis. Kohale olid tulnud nii vabavõitluse fännid kui ka perekonnad koos oma väikeste võsukestega.

Võitlused pakkusid kaasaelajate raevukat poolehoidu kui ka üllatusi võitjate hulgas. Näiteks kaalukategoorias kuni 83,9 kilogrammi pidi senine tiitlikaitsja Ergo Salus alla vanduma Kristjan Tõnistele, kes tekitas Salusele heitel raske õlatrauma.

Oodatult kindlustas kaalukategoorias kuni 93 kilogrammi oma kolmanda meistritiitli Pärnu spordiklubi võitleja Vallo Kappak, kes jõuliselt tümitas Oleg Korenit Tokoni spordiklubist.

Võistlused peeti rahvusvahelise alaliidu IMMAFi turniiriformaadi amatöörreeglite järgi, kus matši kestus on 3 x 3 minutit.

Võistlusele oli registreerunud 35 sportlast kaheksast spordiklubist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles