Väikeklubi talendid leiavad võimaluse Tammekas

Kaspar Koort
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
FC Ülenurme (valgetes särkides) ja JK Tammeka U10 võistkond mullu suvel Eesti meistrivõistlustel madistamas. Mine tea, vahest tõmbab ka mõni pildil olev Ülenurme poiss tulevikus selga Tammeka vormi.
FC Ülenurme (valgetes särkides) ja JK Tammeka U10 võistkond mullu suvel Eesti meistrivõistlustel madistamas. Mine tea, vahest tõmbab ka mõni pildil olev Ülenurme poiss tulevikus selga Tammeka vormi. Foto: FC Ülenurme

Väikse FC Ülenurme ja Lõuna-Eesti suurima jalgpalliklubi Tartu JK Tammeka juhid istusid mullu novembris ühise laua taha, et arutada koostöövõimalusi. Kohtumine ei jäänud ümmarguse jutu veeretamiseks, nüüd ongi käed löödud ja 1. veebruaril hakkab kehtima partnerlusleping.

Novembris tulid väikse FC Ülenurme ning Lõuna-Eesti suurima jalgpalliklubi Tartu JK Tammeka juhid kokku, et arutada koostöövõimalusi. Kokkusaamine ei jäänud pelgalt ümmarguse jutu veeretamiseks ning nüüd ongi käed löödud: 1. veebruaril hakkab kehtima partnerlusleping.

Selle sisuks on kahe klubi tihe suhtlus, noorteturniiride ja ürituste ühine korraldamine ning osalemine Eesti meistrivõistlustel ja mitmesugustel turniiridel. Samuti saavad FC Ülenurme treenerid osa võtta Tammeka pakutavatest koolitustest ja õppepäevadest. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles