Lõuna-Eesti piirkonnad meelitavad lätlasi ja leedulasi

Tartu Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Ove Maidla

Sel nädalavahetusel toimub Vilniuses vabaajamess Adventur, kus Lõuna-Eesti piirkonnad ja ettevõtjad tutvustavad leedukatele siinseid vaba aja veetmise võimalusi. 2.–4. veebruaril minnakse aga Riiga turismimessile.

Leedu messil osaleb sihtasutus Lõuna-Eesti Turism esmakordselt. Vilniuses on kohal Tartumaa, Jõgevamaa ja Peipsimaa esindajad ning ettevõtjad. Ahhaa Teaduskeskus ahvatleb külastajaid oma põnevate teadusteatritega nii messiboksis kui suurel laval. Peamine eesmärk on külastajate meelitamine Lõuna-Eestisse ja kontaktide loomine Leedu reisikorraldajatega. 

Riias saab Lõuna-Eesti esindatus olema veelgi suurem. Eelmainitutele lisanduvad Valgamaa, Mulgimaa, Põlvamaa ja Võrumaa. Lätlased on Lõuna-Eestiga juba väga hästi tuttavad ja seepärast asetatakse Riia messil rõhk uute atraktsioonide tutvustamisele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles