Vabavõitlejate koorekiht koguneb Tartusse

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vabavõitlus. Arhiivifoto.
Vabavõitlus. Arhiivifoto. Foto: Sille Annuk

Eeloleval nädalavahetusel toimuvad Tartu ülikooli spordihoones Eesti meistrivõistlused vabavõitluses. Lisaks täiskasvanutele selgitatakse meistrid välja ka juunioride vanuseklassis. Võistlusele on registreerunud 35 sportlast kaheksast spordiklubist.

«Kõige tihedam on sel aastal konkurents meeste kaalukategooriates -77,1 kg ja -65,8 kg, kus tiitlit asuvad püüdma viis sportlast. Samas on teravaid vastasseise oodata ka teistes kaalukategooriates, kus küll konkurente arvuliselt vähem, kuid meeste sportlik tase ühtlaselt tugev,» kommenteerib eelseisvat nädalavahetust Tartu korraldajaklubi Englas üks eestvedajatest Ott Tõnissaar.

Nimekamatest amatöörsportlastest asub neljandat järjestikust Eesti meistritiitlit jahtima Tartu spordiklubi Englas esindajad Kaupo Kokamägi (-70,3 kg). Kolmandat tiitlit soovivad aga kindlustada Tallinna spordiklubi 3D Treening võitlejad Ergo Salus (-83,9 kg) ja Pärnu spordiklubi MMAces esindaja Vallo Kappak (-93,0 kg).

Võistlused peetakse rahvusvahelise alaliidu IMMAFi turniiriformaadi amatöörreeglite järgi, kus matši kestus on 3 x 3 minutit. Uksed pealtvaatajatele avatakse nii laupäeval kui pühalpäeval kell 11.30, matšid algavad kell 12.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles