Isetekkeline parkimisplats häirib liiklust (2)

Eili Arula
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Lugeja foto

Aasta algusest saadik ei saa autoomanikud oma sõiduvahendeid Mõisavahe tänava lõpus asuvasse tasulisse parklasse jätta. Parkimisplatsi väravad on lukus, sest millalgi peaks seal krundil pihta hakkama tervise- ja perearstikeskuse ehitus. 

Mõisavahe 45 elaniku Erik Rosenthali sõnutsi oli seal suurte kortermajade vahel ka varem parkimiskitsikuse tõttu üsna keeruline autoga manööverdada. Nüüd, mil ka tasulise parkla väravad lukus, pargivad autoomanikud oma sõiduvahendeid isegi parkla suletud väravate ette. Rosenthali arvates takistavad seal aeg-ajalt kehvasti pargitud autod ka tänaval liiklemist.

Kuigi abilinnapea Reno Laidre lubas, et uued parkimiskohad valmivad Mõisavahe kortermajade juurde sügiseks, soovitab Rosenthal linnaisadel parkimismurega kiiremas korras tegutseda. «Enne kui siin mõni õnnetus juhtub,» manitses ta.

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles