Juubelivastuvõtu ettevalmistused edenevad vaidlustest hoolimata plaanipäraselt

Kaspar Koort
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti Rahva Muuseumi direktori kohusetäitja Rein Kinkar näitab kohta, kuhu koondub 24. veebruari õhtul Eesti Vabariigi juubelisündmuste tulipunkt.
Eesti Rahva Muuseumi direktori kohusetäitja Rein Kinkar näitab kohta, kuhu koondub 24. veebruari õhtul Eesti Vabariigi juubelisündmuste tulipunkt. Foto: Sille Annuk

Eesti Vabariigi 100. aastapäeva pidustusteni on jäänud vähem kui kuu. Aastapäeva vastuvõtt toimub teatavasti Tartus Eesti Rahva Muuseumis (ERM), mis pole tavapärane kontserdi- või teatrimaja. Sellest hoolimata kinnitavad suursündmusega seotud inimesed, et ettevalmistustööde tehniline osa sujub tõrgeteta.

Eesti Vabariigi 100. aastapäeva pidustusteni on jäänud vähem kui kuu. Aastapäeva vastuvõtt toimub tänavu teatavasti Tartus Eesti Rahva Muuseumis ning kuigi tegu pole traditsioonilise kontserdi- või teatrimajaga, kinnitavad suursündmusega seotud inimesed, et ettevalmistustööd sujuvad tõrgeteta.

ERMi külastajatele ei tohiks vastuvõtunädal suuri muudatusi kaasa tuua, tähele tasub panna vaid seda, et 23.–26. veebruaril on muuseum suletud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles