Eesti rühmad MK etapil esikuuikus, VK Piruett/VK Janika pronksil

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vigo MK autasutamine.
Vigo MK autasutamine. Foto: VK Janika.

Vigos, Hispaanias toimunud rühmvõimlemise MK etapil võitis VK Piruett/VK Janika koondrühm pronksmedali. Kaksikvõit läks Venemaale.




Kokku osales 16 võistkonda. Eelvõistluse järel koos Soome OVO naiskonnaga neljandalt kohalt finaali pääsenud naiskond parandas finaalis tulemust 0,55 punkti võrra, saades kohtunikelt 17,85 punkti. Finaali sooritus oli puhas ja esitus ülivõimas.  Koondrühmas osalevad tartlannad  Liis Teemusk, Nele Põldvere ja Anna Temmo ja talinnlannad Mari Sepp, Valeria Horosheva, Annika Karin Vahter, Endla Vaher, Ave Rohtla ja Käroli Kullamaa.
Võistkonda treenivad   Mall Kalvele, Nadja Logvinenko, Jelena Karpova ja Tuulika Mölder.

VK Rütmika Tartu Kalev,  koosseisus Margot Võsokov, Tiina Tolmoff , Maria Filippova, Elina Kasvandik, Liis Piilberg, Elina Lõhmus, Krista Rohtmets ja Katriin Laan,  lõpetas MK etapi kuuenda kohaga.
VK Rütmika Tartu kalev Tartu Ülikool saavutas üliõpilasmängudel EUSA Cup kolmanda koha.
Eesti naiskondadele on jäänud veel kuu aega treeninguteks ja 11.-12. juunil astuvad VK Janika / VK Piruett koondrühm ning VK Rütmika Tartu Kalev Tartus toimuval rühmvõimlemise MMil publiku ette.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles