Raamatukogu remont toob Tiigi tänava elanikele unetuid öid (1)

Eili Arula
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tiigi 7 maja ühest neljanda korruse korterist avaneb raamatukogule selline vaade. Esmaspäeva ja teisipäeva hilisõhtul kostis samasse korterisse raamatukogus mürisenud ventilatsioonisüsteem.
Tiigi 7 maja ühest neljanda korruse korterist avaneb raamatukogule selline vaade. Esmaspäeva ja teisipäeva hilisõhtul kostis samasse korterisse raamatukogus mürisenud ventilatsioonisüsteem. Foto: Kristjan Teedema

Alates esmaspäevast kostab Tiigi tänav alguses asuvatesse kortermajadesse hilistel õhtutundidel müra, mis tuleb ehitusjärgus olevast Tartu ülikooli raamatukogust. Mis seal täpselt müriseb, ei osanud kohalikud öelda, kuid heli järgi arvasid nad, et tegu on mingi väga võimsa ventilatsioonisüsteemiga.

Tiigi 3 korteriühistu juht Silvia Tärn sõnas, et päevase aja ehitusmüraga on majaelanikud juba harjunud, kuid sel nädalal kostab veel ka hilistel õhtutundidel korteritesse vali müra, mis ajab muidu rahulikud elanikud ärevile. «Need, kel korterid on maja otsa peal, on lärmist väga häiritud,» märkis Tärn.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles