Mait Klaassen: eestikeelne õpe on, jääb ja peab olema

Kaspar Koort
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mait Klaassen tõdes eelmistele ametiaegadele tagasi vaadates, et mõned reformid võinuks kiiremalt ära teha.
Mait Klaassen tõdes eelmistele ametiaegadele tagasi vaadates, et mõned reformid võinuks kiiremalt ära teha. Foto: Kristjan Teedema

Eile õhtupoolikul oli Eesti maaülikooli peahoone aula täis pidulikku saginat, kui inaugureeriti rektor Mait Klaasseni. Mullu septembris valimiskogu poolt kolmandat ametiaega järjest maaülikooli rektoriks valitud Klasseni sõnul jätkab ülikool reforme, et pakkuda tudengeile võimalikku parimat õpet.

Teisipäeva õhtupoolikul oli Eesti maaülikooli peahoone aula täis pidulikku saginat, kui inaugureeriti rektor Mait Klaasseni. Mullu septembri lõpus valimiskogu poolt kolmandat ametiaega järjest maaülikooli rektoriks valitud Klaasseni sõnul jätkab ülikool reforme, et pakkuda tudengeile võimalikku parimat õpet.

Mait Klaassen rääkis enne ametivande andmist Tartu Postimehele, et mõned reformid pidanuks ellu viima juba varem ja märksa otsustavamalt.

«Aeglus on see, mida võiks endale ette heita. Aga selle eest on nüüd hoog sees,» sõnas Klaassen.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles