Tselluloositehase vastaste nimekirja võis sattuda enese teadmata (18)

Kaspar Koort
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Malle Ranne on veendunud, et kavandatav tselluloositehas rikub ära Kärkna küla õhu ja kujutab väga suurt ohtu kogu Emajõe-äärsele loodusele. Sestap ei kõhelnud ta sellekohast avalikku pöördumist toetanud inimeste nimistusse lisada oma naabreidki.
Malle Ranne on veendunud, et kavandatav tselluloositehas rikub ära Kärkna küla õhu ja kujutab väga suurt ohtu kogu Emajõe-äärsele loodusele. Sestap ei kõhelnud ta sellekohast avalikku pöördumist toetanud inimeste nimistusse lisada oma naabreidki. Foto: Kristjan Teedema

Suur oli Kärkna külas elava Reena Saarepuu üllatus, kui ta leidis 18. jaanuari Tartu Postimehest enda ja oma abikaasa nime.

Tartus ja kogu Eestis pälvis eelmisel nädalal suurt tähelepanu enam kui tuhande inimese toetatud avalik pöördumine, millega nõutakse Emajõe äärde kavandatava hiiglasliku tselluloositehase eriplaneeringu peatamist. Nüüd on selgunud, et mõned inimesed olid avalduse toetajate sekka sattunud enese teadmata.

Kommentaarid (18)
Copy
Tagasi üles