Kalevi šokolaadipood läheb remonti

Greete Palgi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kalevi kommipood läheb üsna pea remonti.
Kalevi kommipood läheb üsna pea remonti. Foto: Sille Annuk / Tartu Postimees

Kalevi Tartu šokolaadipood läheb veebruarist remonti ning sel ajal saavad magusasõbrad ostelda poe läheduses müügiveokis. 

Aktsiaseltsi Kalev Tartu kaupluse juhataja pöördus linnavalitsuse otsuse põhjal mullu 18. detsembril Tartu linnavalitsuse ettevõtluse osakonna poole, et uurida võimaluse kohta Kalevi Kommilaeva ehk müügihaagise paigaldamiseks Kalevi šokolaadipoe lähedusse. 

Tartu linnavalitsuse ettevõtluse osakonna juhataja Malle Blumenau ütles, et remont pole midagi ääretult suurt, pigem värskendatakse poodi. Kuigi otsus Kalevi kommiauto lubamise või mittelubamise kohta tehakse alles täna, ei näinud Blumenau põhjust, miks haagise parkimine poe lähedusse Küüni tänavale ei sobiks. 

Müügihaagise paigutamiseks küsiti luba Kalevi Tartu šokolaadipoe remondi tõttu, mis peaks kestma esimesest veebruarist viienda märtsini. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles