Tippratturid eesotsas Rein Taaramäega külastavad laupäeval spordimuuseumit

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rein Taaramäe.
Rein Taaramäe. Foto: Kristjan Teedema

Eeloleval laupäeval, 6. jaanuaril on spordimuseumil külas Eesti praegused ja endised tippratturid Rein Taaramäe, Toomas Kirsipuu, Caspar Austa ja Grete Treier, kellega saab aastavahetuse muljeid jagada ning rattajuttu puhuda.

Avatakse ka fotonäitus «Käigud rajal», mis kajastab 2017. aasta Soudal Eesti CX karikasarja etappidest tehtud fotosid. Antud karikasari kätkes endas seitset etappi üle Eesti. Hoidmaks head rattakrossi traditsiooni, toimuvad võistlused sügiskuudel, mis annab maastikule erinevaid tingimusi nagu muda, lumi ja liiv. Näitusel on võimalik näha erinevate võistluspaikade unikaalsust ja erinevust. Fotod on teinud Lõuna-Aafrikast pärit fotograaf Adam Illingworth.

Kell 15 algab režissöör Benedict Campbelli film «For the Love of Mud», mis annab veelgi rohkem aimu rattakrossi spordialast ja peale filmi on läbi videokõne võimalus esitada küsimusi filmis näidatud võistlusel osalejatega .

Orienteeruv ajakava

12 Avasõnad ja muuseumi avastamine tippratturitega

14 Fotonäituse «Käigud rajal» avamine

15 Filmi «For the Love of Mud» vaatamine

16.30 Videokõne rattakrossi harrastajatega

Sissepääs spordimuuseumi piletiga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles