Tammeka lõpetas Aastalõputurniiri teise kohaga

Kaspar Koort
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Martin Jõgi (vasakul) lõi Aastalõputurniiril Tammeka parimana viis väravat.
Martin Jõgi (vasakul) lõi Aastalõputurniiril Tammeka parimana viis väravat. Foto: Margus Ansu

Kalevi spordihallis toimunud jalgpalli Aastalõputurniiril saavutas JK Tammeka teise koha. Nii jõuti poodiumile teist aastat järjest – mullu lõpetati turniir mäletatavasti kolmanda kohaga.

Tartlased alustasid turniiri 4:3 võiduga FC Flora üle. Teises voorus kaotati 1:4 Levadiale, kuid siis võeti viis võitu järjest: Pärnu Vaprus alistati 2:1, Nõmme Kalju samuti 2:1, Paide linnameeskond 4:2, Narva Trans 3:1 ja Viljandi Tulevik 2:0. Kaheksandas voorus tehti 1:1 viik Tallinna Kaleviga ning viimasele matšile mulluse esiliiga võitja Maardu linnameeskonna vastu mindi teadmisega, et võidu korral toodaks esikohakarikas Tartusse.

Seda siiski ei juhtunud. Tammeka läks mängu küll kahel korral juhtima, ent Maardul olid alati vastused varnast võtta ning lõpuks kuulus 4:2 võit ning sellega ka turniiri esikoht ikkagi neile. Kolmas oli Tammekaga võrdselt 19 punkti kogunud Paide linnameeskond.

Tammeka resultatiivseimaks mängijaks tõusis turniiril 5 tabamusega Martin Jõgi, Kaspar Paur lõi 3 ning Tauno Tekko, Tristan Koskor, Mart Paul Preiman ja Kevin Anderson igaüks 2 väravat.

Aastalõputurniiri lõpptabel

Foto: EJL

Aastalõputurniir oli Tartu jalgpalli jaoks väga edukas. Lisaks meistriliiga turniiri teisele kohale saavutas JK Tammeka võidu noormeeste U17, U16 ja U14 vanuseklassis, pronksmedalid võeti noormeeste U13, U17 eliitliiga ja neidude U17 turniirilt. FC Santos võitis U12 poiste turniiri ning saavutas kolmanda koha noormeeste U16 turniiril, teise liiga turniiri pronksmedalid kuulusid aga FC Merkuurile.

Rahvaliiga B tasandil kuulus tartlastele kolmikvõit, kui esimese koha said Tammeka Harrastajad, teise FC TRT77 ja kolmanda JK Tartu Pauk. Rahvaliiga A tasandil sai Äksi JK kolmanda koha ning maakoolide turniiril kuulus Rõngu keskkoolile teine koht.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles