Lõppeva aasta kolm head ja halba. Madis Lepajõe.

Greete Palgi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartu abilinnapea Madis Lepajõe sõnul on kõige toredam see, et häid asju meenub rohkem kui halbu.
Tartu abilinnapea Madis Lepajõe sõnul on kõige toredam see, et häid asju meenub rohkem kui halbu. Foto: Kristjan Teedema / Tartu Postimees

Aasta lõppedes uuris Tartu Postimees, mis jääb möödunud 12 kuust enim meelde. Tartu abilinnapea Madis Lepajõe jagas meiega kolme kõige rõõmustavamat ja kurvastavamat sündmust lõppevast aastast. 

Tähelepanekud positiivsest

Kõige toredam on Lepajõe sõnul see, et häid asju tuleb palju rohkem meelde kui halbu, siiski tõi ta välja kolm eredamat sündmust. 

«Mind rõõmustas lõppeval aastal, et Euroopa spordinädal avati Tähtvere spordipargis koos Tartu Rattamaratoni lastesõitudega, mis muuseas on maailma suurimad,» leidis Lepajõe.

Teiseks kiitis Lepajõe seda, et Euroopa parimaks õpilasfirmaks valiti just Tartu Hugo Treffneri gümnaasiumi poolt loodu. 

«Mu poeg abiellus väga targa, tööka ja kauni naisega,» pidas Lepajõe kolmandaks säravaks sündmuseks. 

Tähelepanekud negatiivsest

Madis Lepajõele jäi negatiivsest meelde maksusüsteemi muutmine lihtsamast keerukamaks. «See tähendab inimestele raskemini arusaadavaks,» selgitas Lepajõe. 

«Haridus- ja teadusministeeriumi töökohtade hiiliv kolimine Tallinna tegi meele mõruks,» lisas Lepajõe.

Kolmandaks pidas Lepajõe negatiivseks «musti» jõule ja ka sarnast lähenevat aastavahetust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles