Tartu jalgpallurid võtsid Aastalõputurniiril järjekordse esikoha

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Risto Tepper (esiplaanil) kerkis kuue löödud väravaga U17 turniiri edukaimaks väravakütiks, finaalis kostitas ta Jõgevat kahe tabamusega. Sel pildil võitlesid Tepper ja Artur Kreegipuu novembris Narva Transi eakaaslastega.
Risto Tepper (esiplaanil) kerkis kuue löödud väravaga U17 turniiri edukaimaks väravakütiks, finaalis kostitas ta Jõgevat kahe tabamusega. Sel pildil võitlesid Tepper ja Artur Kreegipuu novembris Narva Transi eakaaslastega. Foto: Kristjan Teedema

16. detsembril fänniturniiriga alguse saanud traditsioonilisel jalgpalli Aastalõputurniiril on 25st turniirist peetud 17. Tartu jalgpallurid on Kalevi spordihallis näidanud väga head mängu, kokku on kamba peale ära võidetud viis turniiri.

Värskeim esikohaomanik on JK Tammeka U17 meeskond, kes võitis tänasel turniiril kõik seitse matši, finaalmängus alistati Jõgeva SK Noorus-96 tulemusega 3:0.

JK Tammeka on noppinud esikohad ka U16 ja U14 turniiridel, FC Santose poisid tõid aga kodulinna U12 turniiri võidukarika ning U16 turniiri pronksmedalid. Pronksi said ka JK Tammeka U-13 poisid.

Rahvaliiga B tasandi turniiril kuulus tartlastele lausa kolmikvõit, kui esikoha võttis JK Tammeka Harrastajate meeskond, teise koha sai FC TRT77 ja kolmanda JK Tartu Pauk.

Kaks auhinnalist kohta on läinud ka maakonda: Rahvaliiga A tasandil oli Äksi JK kolmas ning maakoolide konkurentsis sai Rõngu keskkool teise koha.

Aastalõputurniir kulmineerub 29. ja 30. detsembril peetavad meistriliiga turniiriga. Seal hoiab Tartu lippu kõrgel JK Tammeka, kes mullusel, erandkorras Tartus Annelinna spordimajas toimunud turniiril saavutas kolmanda koha, kaotamata seejuures ühtegi matši.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles