Jõululaupäev möödus päästjatele ja politseinikele nagu tavaline pühapäev

Janno Zõbin
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Eeva Kaun

Lõuna päästekeskuse kommunikatsioonijuht Marek Kiik ütles, et päästjate jaoks möödus tänavune jõululaupäev suhteliselt rahulikult. „Inimohvritega liiklusõnnetusi polnud, suuremaid tulekahjusid ei toimunud,“ kinnitas Kiik.

Politsei- ja piirivalveameti pressiesindaja Ragne Keiski sõnul möödus Tartumaal jõululaupäev küll politseile töiselt, kuid suuremate vahejuhtumiteta. Patrull teenindas ööpäeva vältel 47 väljakutset, mis on iseloomulik hulk tavalisele pühapäevale. Korrakaitsjatele ei laekunud maakonnas ühtki teadet perevägivallajuhtumitest.

Arestikambrisse toimetati kainenema seitse inimest, sest nad võinuks joobnuna tänaval ohtu sattuda. Et jõululaupäeval liiklus turvaline hoida, kontrollis politsei terve ööpäeva vältel Tartumaa eri paigus 836 autojuhi kainust ning tuvastas neist kaheksal alkoholi tarvitamise tunnused. Napsiga liialdanud roolikeerajad kõrvaldati liiklusest ja nende suhtes alustati menetlust.

Lisaks avastati 12  jalakäijat, kel puudus helkur. Nendele inimestele riputasid politseinikud pühadekingiks helkuri riiete külge.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles