Juht sõitis Jõgevamaal kraavi

Raimu Hanson
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Talvine tee tekitab liikluses täiendavaid ohte. Fotol on teelt välja sõitnud veok.
Talvine tee tekitab liikluses täiendavaid ohte. Fotol on teelt välja sõitnud veok. Foto: Elmo Riig / Sakala

23. detsembril kell 13.18 sõitis Jõgeva vallas Tartu – Jõgeva - Aravete maantee 37. kilomeetril 29-aastane naine sõiduautoga Peugeot 307 lauges vasakkurvis paremale teelt välja kraavi.

Politsei teatel toimetati juht Tartu ülikooli kliinikumi.

Maanteeameti liiklusjuhtimiskeskus hoiatab sõidukijuhte teedel püsiva kiilasjääohu eest, teatas BNS. Jõululaupäeval on ilmaolud muutlikud. Varahommikul olid põhimaanteed ja suuremad tugiteed enamasti soolaniisked või soolamärjad. Mandriosas on nähtavus hea ja olulisi sademeid ei esine. Õhutemperatuur kõigub paari-kolme kraadi ulatuses nulli ümber ja seega valitseb jäiteoht.

Ilmaprognoosi järgi on pühapäeval vähese ja vahelduva pilvisusega olulise sajuta ilm. Vaid Kirde-Eestis võib esineda lühiajalisi lumehooge. Lõuna-Eestis ja saartel võib sadada vihma ja lörtsi. Puhub loodetuul puhanguti 16, saartel ja rannikul 15, puhanguti 22 meetrit sekundis. Põhjarannikul küündivad tuuleiilid 25 meetrini sekundis.

BNS vahendas ka maanteeameti soovitust autojuhtidel praeguse ilmaga asjatuid möödasõite vältida. Muutlike ilmaolude korral tuleb olla eriti ettevaatlik, sest ka lühikese distantsi korral võivad teeolud oluliselt varieeruda. Ohutuks liiklemiseks tuleb valida teeoludele vastav kiirus ning sõidustiil.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles