Muusikali «Hüljatud» tänane etendus jäi peaosatäitja haigestumise tõttu ära

Eili Arula
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jean Valjean'i osatäitja Koit Toome haigestumise tõttu jäi eile muusikali «Hüljatud» etendus ära.
Jean Valjean'i osatäitja Koit Toome haigestumise tõttu jäi eile muusikali «Hüljatud» etendus ära. Foto: Maris Savik / Vanemuine

Täna õhtul Vanemuise teatris muusikalile «Hüljatud» pileti ostjad pidid pettuma, sest etendus tuli peaosatäitja Koit Toome haigestumise tõttu ära jätta. Et Toome teatas oma haigestumisest üsna hilja, ei olnud võimalik teda asendada samuti peaosa mängiva Mikk Saarega.

«Koidul oli nii hullusti hääl ära, et ta poleks suutnud täna seda rolli ära teha,» märkis teater Vanemuine juht Toomas Peterson.

Need, kes täna õhtul Vanemuisesse kohale tulid, said võimaluse piletid teatrikassasse tagasi müüa. Et Tartus on kõik muusikali «Hüljatud» etendused välja müüdud, polnud võimalik neil pileteid mõne teisel päeval toimiva etenduse vastu vahetada.

Samas märkis Peterson, et veel on võimalik pileteid vahetada mõne Tallinnas toimuva muusikali «Hüljatud» etendusele.

«Samamoodi vahetame tänased piletid mõne tesie teatrietenduse pileti vastu» lisas Peterson.

Vanemuise teatri juht Toomas Peterson sõnas, et kindlasti toimub etendus homme ning reedel. «Neil päevadel pidigi Mikk Saar peaosa mängima,» märkis Peterson.

Veel lisas teatri juht, et hiljemalt homseks hommikuks selgub neljapäevase etenduse toimumine. «Õnneks on sinna veel nii palju aega, et Mikk proovib enda neljapäevaseid esinemisi ümber tõsta,» lisas Vanemuise teatri juht.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles