Euroopa üks suurim sõidukite varuosade pakkuja avas Tartus esinduse

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Inter Cars Tartu esinduse avamine.
Inter Cars Tartu esinduse avamine. Foto: Inter Cars

Suurim sõidu-, paki- ja veoautode maaletooja Kesk- ja Ida-Euroopas, Inter Cars, on nüüdseks jõudsalt katnud terve Eesti. Esmaspäeval avas uksed Tähe tänaval Tartu müügiesindus, mis loob üheksa uut töökohta.

Seni on pea aastaga avatud neli frantsiisi vormis esindust, millest kaks asuvad Tallinnas, üks Pärnus ja Narvas. Inter Cars pakub autovaruosade kõige laiemat sortimenti Ida- ja Kesk-Euroopas- Lisaks tarnitakse busside, veoautode, täis- ja poolhaagiste varuosi ning garaažiseadmeid ja mootorrattaid.

Tartu müügiesinduse tegevjuht Märt Uibo sõnul on tootevalikus brändid nagu Bosch, Sachs, Valeo, SKF, Lemförder, Castrol ja Mobil kui ka odavamad, ent samuti tooted vähem tuntud tootjatelt. Kokku on esinduses pea kaks miljonit toodet.

Maaletooja investeering Tartu müügiesindusse on 70 000 eurot, millele lisandub kohapealse partneri samaväärne panus. Tartu esinduse 700 ruutmeetri põhjapindalaga ladu on projekteeritud kahetasandiliseks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles