Ühes korteris on ootel sada kingipakki

Aime Jõgi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Liidia Laaneoja oma köögis ühel varasemal aastal enne jõule.
Liidia Laaneoja oma köögis ühel varasemal aastal enne jõule. Foto: Kristjan Teedema

85-aastane Liidia Laaneoja teatas nagu paljudel aastatel enne jõule, et ta köök on taas üle kuhjatud jõulupakkidest, mis on mõeldud ühingu Halastus liikmetele

Lõviosa neist läheb jagamisele 19. detsembri jõulupeol, ning nendele, kes jõulupeole ise kohale tulla ei saa, organiseerivad paki kojuviimise ühingu liikmed.

Ühing Halastus seob endisi meedikuid, kes on eakad ja erivajadustega inimesed. Ühingus on 100 liiget ning pakkegi on Liidia Laaneoja korteris praegu täpselt sada.

Kingitused on ta koos abilistega ise kokku seadnud ning igast pakist leiab piparkooke, šokolaadi, küünlad, kohvipaki, apelsini, jõulukaardi, jõulutähe ja rulli pehmet paberit.

Liidia Laaneoja on endine hooldusõde ning ühingu Halastus asutajaliige.

Ühing saab peagi 25-aastaseks ning Liidia Laaneoja on seal oma isiklikuks ülesandeks võtnud, et kõik ühingu liikmed kindlasti kingipaki saaksid. Ta märgib, et vaevalt kuskilt üldse teist niisugust puuetega inimeste ühingut leiab, kus kõiki oma liikmeid jõulude ajal pakiga meeles peetakse.

Liidia Laaneoja on väga tänulik Eesti tarbijate ühistuid ühendavale organisatsioonile Coop, kes kinkis ühingule piparkooke.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles