Tartu pere kolm liiget said presidendi tunnustuse

Teelemari Loonet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: kaader Reporter.ee videost

Tartus elava Harkmannide pere kolm liiget on selle aasta jooksul presidendi tunnustuse osaliseks saanud.

Andri Harkmann sai presidendilt teenetemärgi, tema tütreid Naomit ja Nanettet tunnustati aga eduka sportimise eest, vahendab Reporter.ee.

9- ja 10-aastased iluuisutamisega tegelevad koolitüdrukud on Eestis omas vanuseklassis tippu jõudnud ja presidendi kantselei tunnustas neid selle eest noore sportlase preemiaga.

Tüdrukute isale, pikaaegsele riigikaitsjale ja välismissioonidel osalenud Andri Harkmannile omistas president aga tänavu mõõkadega Kotkakristi kuldristi teenetemärgi. Mees usub, et tema perele tõi tunnustuse pühendumus ja soov koos aktiivselt aega veeta.

«Ma arvan, et see on pühendumisest asjadele, mida sulle meeldib teha,» ütles nelja lapse isa. «Suur soov on muidugi peret hoida, olla koos ja teha asju koos, veeta aega lõbusalt, sportlikult.»

Presidendiproua Evelin Ilves käis tüdrukutele tunnustust üle andmas Tartu katoliku koolis. «Ma arvan, et loomulikult on laste jaoks oluline tulla Kadriorgu, aga veelgi olulisem on tegelikult nende enda sõprade tunnustus,» põhjendas ta.

Koos Ilvesega külastas katoliku kooli lapsi ka Jaak Mae, kes jagas autogramme ja rääkis õpilastega spordist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles