Viimane võimalus osaleda piparkoogivõistlusel

Tartu Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mullune võistlustöö.
Mullune võistlustöö. Foto: Margus Ansu

Veel on viimane võimalus võtta osa Tartu Postimehe piparkoogivõistlusest. Piparkooke saab võistlusele tuua veel ainult esmaspäeva õhtuni. Esimesed piparkoogid on võistlusele laekunud, kuid Tartu Postimehe tegijad ootavad sellele lisa.

Ootame piparkooke Tartu Postimehe toimetusse, Ülikooli 2a viiendale korrusele. Täna saab piparkooke üle anda kella üheksast kaheni ning esmaspäeval kell 9–17.

Parimate piparkookide küpsetajatega võtame ühendust juba selle nädala jooksul. Tulemused teeme avalikkusele teatavaks 27. detsembri Tartu Postimehes, kus ilmub pikem artikkel võistluse võitjast.

Lisaks Postimehele annab auhinnafondi oma panuse ka Eesti Leivatööstus. 

Parim piparkoogivalmistaja saab lisaks Postimehe aastatellimusele kingiks tordi, küpsiseid, kommi ja rukkileiva. Eesti Leivatööstuse ja Postimehe auhindu jagub teise ja kolmanda koha saajate auhinnapakkidessegi.

Pärast võistluse lõppu lähevad piparkookidest tööd mõneks ajaks näitusele Ülikooli 2a esimesel korrusel asuva Ralf Cafe akendele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles