Päevatoimetaja:
Eili Arula
(+372) 739 0339

Tartu valib taas aasta väärikaimat tegu

Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Copy
Foto: Graafika Artur Kuus

Aasta 2017 hakkab lõppema, seega on jälle käes aeg valida Tartu aasta tegu. Tartu Postimees ja Tartu linnavalitsus kutsuvad kõiki tartlasi ja ka meie linna sõpru mõtlema ja arvamust avaldama, mis oli see tegu, ettevõtmine või üritus, mis seda tiitlit vääriks.

Tartu aasta tegu valitakse juba 20. korda.

Et valimises osaleda, tuleb Tartu Postimehe digilehe gallupis teha oma valik. Iga vastaja saab märkida vaid ühe teo – selle, mis tema arvates on kõige olulisem. Kes etteantud nimekirjast tiitlit väärivat tegu ei leia, võib kirjutada oma ettepaneku aadressile tartu@postimees.ee.

Paberlehest on võimalik asjakohane talongi välja lõigata ja saata toimetuse aadressile Ülikooli 2a, 51003 Tartu.

Oma eelistuse võib saata ka elektronpostiga aadressil tartu@postimees.ee või avaldada arvamust Tartu Postimehe veebilehel www.tartupostimees.ee.

Hääletuse lõpptähtaeg on 20. detsember.

Võitnud teo tegijad saavad linnavalitsuselt ja Tartu Postimehelt kingituse, enim mainitud ettevõtmisi märgib linnavalitsuse ja Tartu Postimehe aukiri. Nende vastajate vahel aga, kes aitavad võitjat valida, loosime välja kümme linnavalitsuse ja kümme Tartu Postimehe meenet. Tartu aasta tegu kuulutatakse välja 28. detsembril kell 12 Tartu raekoja saalis.

Täname kaasa mõtlemast! 

Foto: Graafika: Artur Kuus
Tagasi üles