Andre Seppa Kaunase MK-l hõbedal

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pildil maadleb Andre Seppa (sinises) trennis klubikaaslase Martin Kallavusega.
Pildil maadleb Andre Seppa (sinises) trennis klubikaaslase Martin Kallavusega. Foto: Kristjan Teedema / Tartu Postimees

Leedus  toimunud juunioride (U-20) maailmakarika etapil judos tegi vägitegusid Tartu Do judoka Andre  Seppa, saavutades kehakaalus -73 kg hõbemedali.

Tema esimeseks vastaseks tuli loosi tahtel Euroopa selle aasta  reitingu suveräänne liider lätlane Arturs Kurbanovs. Tubli maadlusega õnnestus Andrel nimekat vastast sel aastal juba teist korda võita. Teel finaali alistusid veel poolakas Dominik Bonaszek, venelane Vladmir Nedozhdukh ja horvaat Tomislav Karnas.

Pikk paus eelringide ja finaali vahel viisid meie mehelt aga värskuse ja nii tuli finaalis alla jääda Max Stewartile Inglismaalt. Max oli just võitnud nädal tagasi MK Portugali etapi.

Teine medal DO klubile tuli -100 kg kaalus. Koduse Tartu etapi võitnud ja Euroopa reitingus II kohta omav Dmitri Lepp alistas kõigepealt sakslase David Hofneri, kaotas siis hilisemale võitjale lätlasele Arturs Nikoforenkole ja alistas miinusringi pronksikohtumises poolaka Jakub Zakrzevski.

Tublilt maadles ka Ilias Avir -60 kg kaalus .Võidud inglase ja valgevenelase ning kaotused  medalid saanud leedukale ja venelasele tõid seitsmenda koha punktid.

Samal ajal Vinnis toimunud Eesti C –klassi MV-d saadi neli medalit. Tublit tööd teinud treener Priit Bergi noored õpilased said kehakaalus -27 kg kolmikvõidu. Esimene Joonatan Kaldmaa, teine Christofer Zoo ja kolmas Kennert Heinloo.

Pronksi sai veel Ahto Rohtmäe -30 kg kaalus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles