Tartu tennisepoisid oma vanuseklassi parimad

Jaan Olmaru
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tänavu sügisel valmis Veeriku spordikeskus, kus saab mängida nii tennist kui sulgpalli.
Tänavu sügisel valmis Veeriku spordikeskus, kus saab mängida nii tennist kui sulgpalli. Foto: Kristjan Teedema / Tartu Postimees

Möödunud nädala lõpus toimunud tenniseliidu auhinnagalal kuulutati välja tenniseaasta parimad.

Teiste hulgas pälvisid tunnustuse ka Tartu tennisepoisid Oliver Ojakäär ja Marten Murrand, kes kuulutati poistest oma vanuseklassi parimateks.

Nii Ojakäär (P12) kui Murrand (P14) harjutavad MK Tennisekoolis, mida juhendab treener Martin Karis. Viimane sai auhinnagalal koguni kolm kristallist tennisepalli. Karis teenis parima lastetreeneri auhinna, samuti tunnistati parimaks tennisekooliks MK Tennisekool.

Regionaalse arenduse auhinna pälvis aga tänavu sügisel uksed avanud Veeriku spordikeskus, mille eestvedaja on samuti olnud Martin Karis.

«Veeriku spordikeskuses pallid lendavad ja füsiokeskus on ehitamisel. Lapsed käivad treeningutel ja harrastajad naudivad. Usun, et oleme õigel teel,» ütles Martin Karis tulemusterohket aastat kommenteerides.

Aasta parima tenniseturniiri kategoorias pälvis aga tunnustuse Tähtvere tennisekeskuse korraldatav ja eelkõige harrastustennisistide hulgas populaarne Maitseelamuste turniirisari.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles