GoBus tihendab Rakvere-Tartu ja Jõgeva-Tartu väljumisi

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Maakonnaliini buss.
Maakonnaliini buss. Foto: Mailiis Ollino / Pärnu Postimees

GoBus lisab järgmisest neljapäevast, 30. novembrist täiendavaid väljumisi Rakvere-Tartu ja Jõgeva-Tartu liinidele.

Täiendavad liini number 230 väljumised hakkavad olema iga päev kell 12 suunal Tartu-Jõgeva-Rakvere ning kell 15.05 suunal Rakvere-Jõgeva-Tartu.

«Uued väljumised ja muudatused on seotud paljuski OÜ Presto kaugliinide sulgemisega, mille teenindamise viimane kuupäev on 29. november,» märkis Go Busi Rakvere piirkonnajuht Rein Kaljuveer.

Muutusi on ka senistes väljumistes . Esmaspäevast laupäevani Rakverest Tartusse kell 8.20 väljunud buss hakkab väljuma kell 8.45 ning esmaspäevast laupäevani Tartust Rakverre kell 17.05 väljunud buss hakkab väljuma kell 17:20. Pühapäevane graafik ei muutu.

Täiendusi on ka Tartu ja Jõgeva vahelises ühenduses seoses mõnede Tartumaa maakonnaliinide pikendamisega Jõgevani. Tööpäeviti 6.15 alustab Jõgevalt Tartu suunas liin number 739, Tartusse jõuab buss kell 7.20.

Puhkepäeviti 7.20 alustab Jõgevalt Tartu suunas läbi Palamuse ja Luua liin number 607, Tartusse jõuab buss kell 8.35. Iga päev alustab kell 18 Tartust Jõgeva suunas läbi Luua ja Palamuse liin number 733, Jõgevale jõuab buss kell 19.15.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles