Teater Must Kast kutsub puudust kannatavaid lapsi tasuta etendusele

Raimu Hanson
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Stseen lavastusest «Röövel Rumcajs».
Stseen lavastusest «Röövel Rumcajs». Foto: Gabriela Liivamägi / Must Kast

Teatril Must Kast on plaanis teha puudust kannatavatele lastele jõulude eel väike kingitus. Nimelt tahab teater pakkuda lavastuse «Röövel Rumcajs» detsembrikuu etendustele Eesti Vabariigi lähenevat sajandat aastapäeva silmas pidades kokku 100 tasuta pääset. Sobiva etendusaja – kas 7. detsembril kell 11 või 14 ning 13. detsembril kell 11 – saavad nad ise valida.

«Oleme ka eelmistel aastatel teinud ühe tasuta etenduse aastas lastele, aga soovime seekord teisi kutsuda üles märkama enda kõrval neid, kel pole võimalik jõulude aegu teatrisse minna,» teatas Musta Kasti turundusjuht Heli Anni.

Kutsed on saadetud juba lastekodudele, Tartu pereliidule ja varjupaikadele. Kui aga leidub neid vanemaid, kes nimetatud asutustega kokku ei puutu ning kellel pole võimalik lapsi teatrisse viia, kuigi nad seda tahaksid, tuleks oma soovist teatada aadressil info@teatermustkast.ee.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles