Taliujumise Eesti meistrivõistlused peetakse tänavu Tartus (1)

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
2016. aasta taliujumisvõistlus Anne Ahven Anne kanalis.
2016. aasta taliujumisvõistlus Anne Ahven Anne kanalis. Foto: Kristjan Teedema

Viimastel aastatel novembri lõpus peetud Anne Ahvena taliujumisvõistlus korraldatakse tänavu hoopis detsembri keskpaigas. Sel puhul pole aga enam tegemist Tartu lahtiste meistrivõistlustega, vaid lausa Eesti oma ala mõõduvõtuga.

Eesti meistrivõistlusteks on seni olnud Tallinnas peetav Pirita Open, kuid kuna tallinlased said endale õiguse korraldada 2018. aasta märtsis taliujumise maailmameistrivõistlused, on korraldusmeeskonna kõik jõud suunatud selle ürituse läbiviimisele. Tartlased pakkusid abikäe ja nii ei jää ka Eesti meistrivõistlused tegemata.

Külma vett nautivaid või siis teistest veidi paremini taluvaid spordihuvilisi saavad tartlased Anne kanalis näha 16. detsembril. Võistlused algavad hommikul kell 10 vabaltujumisega 100 m distantsil ja lõppevad kell 16.45 algava maratonujumise ehk 450 m läbimisega. Päeva mahuvad veel nii vabalt-, rinnuli-, liblik- kui kompleksujumised erinevatel distantsidel.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles