Jätkub Kääriku spordibaasi laiendamine

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kääriku spordibaas. Pildil 2017. aasta suvel valminud sportlasmajutushoone.
Kääriku spordibaas. Pildil 2017. aasta suvel valminud sportlasmajutushoone. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Sihtasutus Tehvandi Spordikeskus kuulutas äsja välja riigihanke, et ehitada välja Kääriku spordibaasi kavandatud teine ja kolmas etapp. Plaanis on ehitada pallimängude hall, kunstmuruga jalgpalliväljak koos parklaga, garaažihooned, Kekkose sauna laiendus ja välikommunikatsioonid.

Sihtasutuse juhatuse liige Kristjan Karis juhtis tähelepanu asjaolule, et tööde ajal peab Kääriku spordikeskus jääma laagrites treenijate käsutusse. Niisiis peavad ehitajad arvestama rangemate ohutuse tagamise nõuetega. «Ootame hankes osalema ettevõtteid, kes tahavad jätta oma panuse parima spordikeskuse väljaehitamiseks meie tulevastele tippudele,» sõnas Karis.

Ehitus peab valmis saama tuleva aasta lõpuks, kusjuures kunstmurukattega jalgpalliväljaku valmimiseks on tellija märkinud septembri keskpaiga 2018. Pallimängude hoone peab valmis olema detsembri keskpaigaks. Hankemahuks on eelarves planeeritud 4,5 miljonit eurot.

Tänavu suvel valmis Kääriku spordikeskuse väljaehitamise esimene etapp, millega sai baas uue 150-kohalise sportlasmajutushoone, vee- ja reoveejaamad ning välikommunikatsioonid.

Karise sõnul on kavas 2019. aastal liikuda investeeringutega edasi kergejõustikustaadioni väljaehitamiseni.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles