Tartlased tõid Nublust Nabiks võistluselt kaks esikohta

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Fotol vasakult: Max Hristjuk ja Artur Jeremejev.
Fotol vasakult: Max Hristjuk ja Artur Jeremejev. Foto: Erakogu

Pühapäeval peeti Lääne-Virumaal Rakkes vabamaadluse seeriavõistluse Nublust Nabiks finaaletapp. Kuuest etapist koosneva sarja neli etappi peetakse Eestis, üks Lätis ja üks Soomes. Sarjas osales enam kui 350 võistlejat.

Tartlastest võistlesid pühapäeval väga enesekindlalt Max Hristjuk ja Artur Jeremejev. Neist esimene maadles nii tehniliselt ja domineerivalt, et üheski matšis ei jõudnud aeg kaugemale esimesesest perioodist, kinnitas treener Kristjan Press. Nelja matšivõiduga oli etapivõit kehakaalus 42 kg käes. Võidetud vastaste seas oli ka 2016. aasta õpilaste vabamaadluse Eesti meister Sander Tagu, kelle üle tuli võit tulemusega 10:0.

Artur Jeremejev maadles ennast esikohale kehakaalus 47 kg. Magus esikoht tuli tugeva Kohtla-Järve maadlusklubi Kuldkaru maadlejate ees, kes hõivasid kõik järgmised poodiumikohad.

Teisele kohale maadlesid Tartu Kalev-Englase maadlejatest end kehakaalus kuni 24 kg Mario Aganitš ja kehakaalus kuni 32 kg Daniel Jeremejev. Kolmandad kohad saavutasid Artemi Jeremejev ja Karl-Eerik Karoles.

Järgmine mõõduvõtt ootab maadlejaid ees Jõgeval, kus peetakse Vooremaa auhinnavõistlusi kreeka-rooma maadluses.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles