Galerii: viimane «Kuula, palun!» kontsert Vanemuise suures majas (3)

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Juba 15 aastat järjest on Eesti näitlejad igal sügisel oma häälepaelad puhtaks köhinud, et toetada heategevusliku kontserdiga «Kuula, palun!» Maarja küla erivajadusega elanikke. Tänavu saab ilus traditsioon otsa, kui toimuvad viimased kontserdid.

Näitlejad astuvad üles kahel korral. Täna õhtul esineti viimast korda Tartus Vanemuise suures majas, lõplikult tõmmatakse kontsertidele joon alla aga esmaspäeval Tallinnas vene teatris.

Maarja küla juhataja Ly Mikheim põhjendas reedeses Tartu Postimehes lõpetamist sellega, et läbi aastate on kontserdi kuulajaid jäänud vähemaks, mille põhjus võib peituda põhjus selles, et on tulnud juurde väga palju teisi heategevuslikul otstarbel kontserte.

«Mõtlesime, et nüüd oleks viieteistkümnenda kontserdiga paras aeg lõpetada ja mõelda välja midagi muud, kuidas ühiskonnas tähelepanu tõmmata erivajadustega inimestele,» andis Mikheim ühtlasi mõista, et ühe asja lõpp võib olla samas ka millegi uue algus.

Viimastel «Kuula, palun!» kontsertidel laulavad Hannes Kaljujärv, Saara Kaljujärv, Raivo E. Tamm, Peeter Volkonski, Liis Lass, Katrin Pärn, Karol Kuntsel, Juss Haasma, Priit Strandberg, Imre Õunapuu, Britta Soll, Alo Kurvits, Andres Raag, RAMMM, Mihkel Tikerpalu, Diana Klas, Tanel Jonas, Jaanus Tepomees, Saara Nüganen, Ott Raidmets, Jüri Aarma jt. Esinejaid saadab Toomas Lunge bänd.

Kommentaarid (3)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles