Elva vallavanemaks valiti Toomas Järveoja

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Heiki Hansen(vasakult), Airi Mahla, Toomas Järveoja, Marika Saar, Mikk Järv.
Heiki Hansen(vasakult), Airi Mahla, Toomas Järveoja, Marika Saar, Mikk Järv. Foto: Elva linnavalitsus

Elva vallavolikogu valis teisipäeva õhtul Elva vallavanemaks Toomas Järveoja ja kinnitas abivallavanemateks Marika Saare, Heiki Hanseni, Mikk Järve ning palgaliseks valitsuse liikmeks Airi Mahla.

Nii Elva vallavanem kui abivallavanemad on varasema omavalitsusjuhtimise kogemusega. Toomas Järveoja (Reformierakond) töötas viimati SA Tartu Sport haldusjuhina, enne seda Elva linnapeana.

Mikk Järv (Reformierakond) on töötanud Kanepi ja Puhja vallavanemana, Heiki Hansen (Reformierakond) on töötanud AS Tartu Turg arendusjuhina ning Elva abilinnapeana, Marika Saar (Sotsiaaldemokraatlik Erakond) töötas viimased kolm aastat Elva abilinnapeana, valitsuse liige Airi Mahla (Keskerakond) on Rämsi külaseltsi eestvedaja ning ta on olnud ka Puhja volikogu liige. 

Volikogu päevakorras oli ka vallavolikogu komisjonide moodustamine, vallavolikogu komisjoni esimeeste ja aseesimeeste valimine, Elva volikogu aseesimeeste arvu määramine, endistele volikogu esimeestele, vallavanematele ja linnapeale hüvitiste määramine, vallavolikogu esimehe ja vallavalitsuse liikmete töötasu ja hüvitiste määramine, revisjonikomisjoni esimehe ja liikmete valimine.

Elva vallavolikogus on kokku 29 kohta, millest Reformierakonnal on kümme, Sotsiaaldemokraatlikul Erakonnal neli ja Keskerakonnal kaks vallavolikogu liikme kohta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles