Äsja kohtus süüdi mõistetud Aivar Soobi kohale kerkis järgmine kahtlustus (2)

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Möödunudnädalase kohtuotsuse edasi kaevanud Aivar Soop (esiplaanil) saab uute korruptsioonikahtlustuste tõttu ilmselt veel pikalt Tartu kohtumaja uksi kulutada.
Möödunudnädalase kohtuotsuse edasi kaevanud Aivar Soop (esiplaanil) saab uute korruptsioonikahtlustuste tõttu ilmselt veel pikalt Tartu kohtumaja uksi kulutada. Foto: Sille Annuk

Täna möödub nädal päevast, mil Tartu maakohus tunnistas korruptsioonikuritegudes süüdi Tartu vallavanema Aivar Soobi. Toona ei teadnud aga avalikkus, et Soobi tegevuse uurimiseks on keskkriminaalpolitsei algatanud teisegi kriminaalasja ning heidab vallavanemale ette uusi korruptsioonitegusid.

Katab saladuseloor

Tartu Postimehele teadaolevalt esitas keskkriminaalpolitsei septembris Tartu vallavanemale Aivar Soobile kahtlustuse riigihanke korraldamise nõuete rikkumises ja omastamises. Prokuratuur jääb kahtlustusi kommenteerides kidakeelseks, viidates võimalusele, et igasuguse info avaldamine võib mõjutada kriminaalasjas tõendite kogumist.

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles