Atlantise ruumides läheb uuel nädalal taas peoks

Eili Arula
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tantsukooli Shaté juht Krõõt Kiviste lubas augustis endise ööklubi Atlantis ruumidesse kolides, et ööklubi ta seal pidama ei hakka, kuid samas ei pane ta kätt ette, kui keegi soovib sealseid ruume peo 
pidamiseks rentida.
Tantsukooli Shaté juht Krõõt Kiviste lubas augustis endise ööklubi Atlantis ruumidesse kolides, et ööklubi ta seal pidama ei hakka, kuid samas ei pane ta kätt ette, kui keegi soovib sealseid ruume peo pidamiseks rentida. Foto: Kristjan Teedema

​Eelmisest nädalast levib meedias salapärase sisuga peokuulutus. Nimelt kutsub Power Hit Radio rahvast Tartusse kuulama ja vaatama kodumaiseid tantsumuusika artiste Madison Marsi ja Syn Cole’i. Kuulutuses seisab salapärane peopaiga nimi Secret Location! (eesti k salajane asukoht). Täpsustuseks on kirjas vaid peopaiga aadress: Narva mnt 2.

Sel aadressil asub endine Atlantise klubihoone, kus augustist tegutseb hoopis tantsukool Shaté. Tantsukoolijuht Krõõt Kiviste rääkis Atlantise ruumidesse kolimise ajal, et ööklubi ta legendaarses peopaigas kindlasti pidama ei hakka.

Rendipind

Kas tantsukooli juht on meelt muutnud? Selgub, et Kiviste pole ikkagi ümber mõelnud ning tema nimetatud pidu ei korralda.

«Meie rentisime peo korraldajaile vaid ruumid,» täpsustas tantsukooli juht Kiviste. «Me pole endise ööklubi ruumides veel remonti alustanud ning seega on veel ööklubi sisustuski paigas,» lisas tantsukooli juht.

Peo üks eestvedajaid Andres Puusepp sõnas, et peokoha salapärane nimi oli taotluslik. «Eks see oli üks turundusnipp,» tunnistas ta.

Atlantis on ajalugu

Teisalt ei soovinud Puusepp kuulutuses Atlantise nime mainida seepärast, et seda klubi enam ei eksisteeri. «Tegemist on ikkagi ühekordse sündmusega ja ööklubi me seal pidama ei hakka. Järgmisel laupäeval Tartus toimuv pidu on Eestist pärit tantsumuusika tippartistide kontsert, mitte lihtsalt üks tavaline ööklubi peoõhtu,» lisas ta.

Siiski möönis ta, et ööklubi Atlantis jääb üheks legendaarsemaks Eesti ööklubiks. «Paraku sai Atlantise aeg Eesti klubimaastikul ümber ning praeguse sündmuse valguses oleks kohatu seda brändinime reklaamis kasutada,» märkis Puusepp.

Krõõt Kiviste rõhutas, et on erapidudeks varemgi tantsukooli uusi ruume välja rentinud. «Nädal tagasi oli meil oma tantsukooli noorte halloween’i peoõhtu,» lisas ta.

Samas soovib Kiviste enne ruumide välja üürimist teada, mis üritusega on tegemist. «Ühele peokorraldajale ütlesin ära, sest seal võisid osaleda ka 16-aastased. Öised peod, kus on mängus alkohol ja kus võivad ka alaealised viibida, ei lähe minu põhimõtetega kokku,» selgitas ta.

Tuleval laupäeval toimuva ürituse vastu pole Kivistel mitte kõige vähematki. «Kui inimesed tahavad tantsida, kutsutakse korralikud esinejad ja ruumid on pärast pidu samas seisus kui ennegi, siis ma ei näe takistust,» lisas tantsukooli juht.

Ranged reeglid

Peokuulutuses on märkus, et nime Secret Location! kandev legendaarne Tartu peokoht avab uksed erandkorras vaid üheks õhtuks. Tantsukooli juht Krõõt Kiviste seda märkust päris puhta kullana ei võtaks. 

«Ma olen nõus teistelegi sarnaste sündmuste korraldajatele ruume välja rentima, ei välista edaspidi küll ühtegi minu põhimõtetega kooskõlas olevat pidu,» täpsustas Kiviste. Tema sõnul saab pidude tarvis ööklubi Atlantis ruume üürile anda ka edaspidi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles