Meestekliinik alustab vastuvõtte Lõuna-Eesti linnades

Aime Jõgi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kui ratastel kabinet kohale sõidutada, saab sellest ehitada kahetoalise uuringukeskuse, mil on sisenemiseks väike trepp ja koguni eeskoda.
Kui ratastel kabinet kohale sõidutada, saab sellest ehitada kahetoalise uuringukeskuse, mil on sisenemiseks väike trepp ja koguni eeskoda. Foto: Sille Annuk

Novembri teises pooles alustab Tartu Ülikooli Kliinikumi meestekliinik vastuvõtte Lõuna-Eesti keskmise suurusega linnade haiglates ja tervisekeskustes.

Tavapäraselt leiavad TÜ meestekliiniku arstide vastuvõtud aset Tartus, Tallinnas ja Pärnus.

«Lisaks haiglate kabinettides korraldatud vastuvõttudele on osutatud regulaarset teenust ka mobiilse androloogiakabinetiga, seda nii teistes Eesti suuremates linnades kui ka Saaremaal ja Hiiumaal,» märkis kliinikumi avalike suhete juht Kristi Tael. «Mobiilse kabineti eesmärk on olnud vajaliku tervishoiuteenuse toomine abivajajatele meestele võimalikult lähedale.»

Tänavu novembris astub meestekliinik aga järgmise sammu ja alustab kord kuus vastuvõttudega Lõuna-Eesti haiglates ja tervisekeskustes, täpsemalt Põlvas, Otepääl, Jõgeval, Põltsamaal, Räpinas ja Elvas.

Meestearsti vastuvõtud:

21. novembril Räpina haiglas, Võru mnt 1,

23. novembril Elva haiglas, Supelranna 21,

24. novembril Põlvas, Uus 2,

28. novembril Otepää tervisekeskuses, Tartu mnt 2 ja

29. novembril Jõgeva haiglas, Piiri 2.

Meestearstid tegelevad kõigi meeste muredega, milleks on eesnäärmehaigused, seksuaalhäired, vananemine, hüpogonadism, viljatus, sugutrakti ägedad ja kroonilised põletikud ning kõik peenise ja munandikoti haigused, samuti meeste rinnanäärmehaigused.  

Ravikindlustatud isikutele kehtib esimesel visiidil visiiditasu 5 eurot. Meestearsti vastuvõtule haigekassa tingimustel pöördumine eeldab saatekirja.

Ravikindlustuseta ja saatekirjata mehed saavad vastuvõtule pöörduda tasulises korras.

Vastuvõtule registreeruda saab internetis TÜ Kliinikumi kodulehel: http://www.kliinikum.ee/eriarsti-vastuvott/registreerumine või meestekliiniku kodulehel http://www.kliinikum.ee/meestekliinik .

Või e-kirjaga: meestekliinik@kliinikum.ee või telefonidel 731 9100 ja 731 9323.

Samal ajal rändab mööda Eestit ringi ratastel androloogiakabinet ning selle peatumisgraafik novembrikuus on järgmine:

6. kuni 8. novembrini peatub see Narvas, Haigla 5;

9. kuni 10. novembrini Ahtmes, Ilmajaama 14;

13.- 15. novembrini Võrus, Jüri 19a;

16. ja 17. novembril Valgas, Peetri 2;

20. ja 21.novembril Raplas, Alu tee 1;

22. ja 23. novembril Haapsalua, Vaba 6;

27. kuni 30. novembrini ja 1. detsembril Kärdlas, Rahu 2.

Sinnagi saab vastuvõttudele registreerida eespool kirjeldatud viisil.

TÜ Kliinikumi avalike suhete juht Kristi Tael märkis lõpuks, et meestekliinik on suurim meeste soospetsiifilise tervishoiuteenuse pakkuja Eestis, ja kui laiemalt võtta, siis isegi kogu Põhja-Euroopas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles