Ilumess kõditab meeli

Risto Mets
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartu ilumessil saab nautida küünetehnikute ning juuksurite kunsti, lisaks loodustooteid, pesushow'd ja koerte ilu.
Tartu ilumessil saab nautida küünetehnikute ning juuksurite kunsti, lisaks loodustooteid, pesushow'd ja koerte ilu. Foto: Ove Maidla

Tartus on taas tulekul mess, mille fookuses mood, parfümeeria, iluteenindus, kosmeetika ja hooldusvahendid ning pere ja meelelahutus.


ASi Tartu Näitused pressiesindaja Vambola Paavo kinnitusel saavad külalised seitsmendat korda Tartus peetaval Ilumessil ülevaate ilumaailma selle aasta uusimatst trendidest ja suundumustest.

Kolme päeva vältel astuvad näitustehallis üles küünetehnikud, kes selgitavad endi seast parima. Juuksurid näitavad sel hooajal moes olevaid soenguid ning seadeid. Spetsialistid jagavad huvilistele nõu ka turule jõudnud uusimate toodete ja hooldusvahendite kohta.

Tänavuse hooaja tõusev trend on looduskosmeetika ning seda pakuvad messi projektijuhi Aive Jänese sõnul mitmed eksponendid. Julgematel külastajatel avaneb sellelgi korral võimalus muutuda totaalselt ilukonveieril.

Lavaprogrammi täidavad efektsete etteastetega mitmed tantsijad ja tantsuklubid, sealhulgas Sansara kõhutantsijad. Virgutavaks süstiks kevadväsimusele on etteasted Fintness Modeli neidudelt.

Noorte moeloojate loominguga saab tutvuda pitsiline pesu show «Une dentelle noir» käigus. Lavaprogrammi lavastaja Triin Tereski sõnul peaks pesushow olema piisav põhjus, et võtta kiire elutempo juures korraks aeg maha.

Esmakordselt tutvustatakse Ilumessil veinimaailma uudiseid otse Itaaliast ning kõike on võimalik kogeda isiklike maitsemeeltega, lubavad korraldajad.

Tänavusse programmi kuulub ka veel koerteshow. Külastajad saavad näha lemmikutele mõeldud kehakatteid ning osaleda stiilseima ja andeikama koera valimisel.

Ilumess saab teoks 13.-15. maini.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles