Ostjad kippusid uude lillepoodi juba enne avamist

Vilja Kohler
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Lõunakeskuse linnaku vastses hoones, kus on end juba sisse seadnud kaks mööblipoodi, käis eile kibe töö. Müügisaalis olid istutamisootel kolm palmi, kõrgeim neist oma viis meetrit pikk. Kast kasti haaval pakkisid nobedad naised ja mehed seal lahti laupäeval avatava Mileedi lille- ja interjöörikeskuse kaupa. 

Et uue poe uksed olid kolimise pärast lahti, astus nii mõnigi uudishimulik sisse. «Kassasid veel pole, aga huvilised muudkui käivad,» naeris Mileedi turundusjuht Alari Suurmets. 

Vaatamist-uurimist Mileedi uues suures, 2100-ruutmeetrises keskuses jätkub. Mõistagi on lilleärile kohaselt kõrgetel riiulitel rivis potitaimed, nende hulgas ka täidisõielised alpikannid ja suurtes pottides laiutavad vahvad ämblikkrüsanteemid. Müügisaali keskel õitsevad kunstlilled, neid ümbritsevad eri suuruses lillepotid, vaasid ja küünlajalad. 

Potitaimede naabruses on kasvuhoone, kust soovija võib 1500 euro eest koju viia näiteks kolme meetri kõrguse veel roheliste sidrunitega sidrunipuu. Krobeliste sidrunitega  sidrunipuu on aga juba ära ostetud. Lisaks on uues keskuses oma nurk terrassimööblil ja lõikelilledel ning tavapärasest erinevate valgustite osakond, kust leiab näiteks suure kõhuka veinipudeli moodi laelambi. 

Ei puudu ka hooajakaup: igas suuruses kuuseehted, kunstjõulupuud ning täispuhutavad jääkarud ja jõuluvanad, mida on pärast jõule lihtne hoiustada – lased vaid sel tähtsal tegelasel õhu välja ja rullid kokku.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles