Nõo vallavanemana jätkab Rain Sangernebo

Vilja Kohler
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nõo vallavolikogu valis 30. oktoobril vallavanemaks Rain Sangernebo.
Nõo vallavolikogu valis 30. oktoobril vallavanemaks Rain Sangernebo. Foto: Kristjan Teedema

Haldusreformi käigus iseseisvuse säilitanud ligi 4200 elanikuga Nõo valla uus volikogu on alustanud tegusalt, valla juhid on valitud.

Nädal ja üks päev pärast kohalike omavalitsuste volikogude valimisi, 23. oktoobril, valis 15-liikmeline Nõo volikogu oma esimeheks Krista Kvarnströmi (valimisliit Vali Nõo!) ja aseesimeheks Mait Raigi (IRL).

Sel esmaspäeval valis volikogu 14 poolthäälega Nõo vallavanemaks IRLi kuuluva Rain Sangernebo (53), kes on Nõo vallas sama ametit pidanud 2003. aasta kevadest. Enne seda, 1993. aastast kuni 2003. aasta kevadeni töötas Eesti põllumajanduse akadeemia agronoomina lõpetanud Rain Sangernebo Vara vallavanemana.

«Rahulik meil pole, aga on vahva,» iseloomustas Rain Sangernebo Nõo valla praegust elu. «Sügisel avasime uue rühma lasteaias, sest elanike arv aina kasvab ja lapsi tuleb muudkui juurde. Nüüd käib suure hooga põhikooli remont. Meil pole vaja midagi sulgeda või kaotada, peame aina juurde tegema.»   

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles