Soinaste tänava suur remont hakkab lõppema (1)

Vilja Kohler
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Põhjalikult remonditud Soinaste tänav on liikluseks avatud, kuid autojuhid peavad seal arvestama piirangutega.
Põhjalikult remonditud Soinaste tänav on liikluseks avatud, kuid autojuhid peavad seal arvestama piirangutega. Foto: Margus Ansu

Kui suve lõpus paistis, et kõik Tartus tänavu remonditavad tänavad ei saa talveks valmis, siis nüüd on pilt hoopis teine, viimasteski kohtades hakkavad tööd lõppema. 

«Objekte oli meil sel aastal päris palju ja kõigi töödega oleme suhteliselt hästi graafikus püsinud,» ütles Tartu linnavalitsuse teedeteenistuse juhataja Urmas Mets. 

Lõpule hakkab jõudma ka 1,2-kilomeetrise Soinaste tänava põhjalik remont, mis sai õige hoo sisse alles suve teises pooles. Tempot võtsid maha ettenägematud tööd, näiteks tulid seal ümber paigaldada side- ja elektrikaablid ning gaasitorustik. 

Nüüd bussid ja autod Soinaste tänaval juba sõidavad, kuid päris valmis kõik veel pole. «Nipet-näpet on jäänud, käivad veel haljastustööd ja märgistus on tegemata,» rääkis Urmas Mets.

Et jaheda ilmaga plastiga teemärgistust enam teha ei saa, märgitakse autojuhtidele vajalikud juhised Soinaste tänavale maha värviga. Vastupidavam märgistus tehakse seal järgmisel aastal. 

Teetööd on lõpetamisel ka Õhtu tänaval, mis ootab veel viimast lihvi. Kuid mis saab Puusepa tänavast, kus on kaevetööd? «Seal toimetab Tartu veevärk, käib sademeveekanalisatsiooni tegemine,» vastas Urmas Mets. «Lembitu tänaval tegi veevärk tänavu sama tööd, linn läks sellega kaasa ja pani omalt poolt seal asfaldi maha. Puusepa tänava töödega linn kaasa ei lähe, seal teeb kõik veevärk.» 

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles