Galerii ja video: Peipsiääre esimene vallavolikogu istung möödus küünlavalgel

Eili Arula
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Täna hommikul kell 9 Alatskivi lossis alanud Peipsiääre vallavolikogu esimene istung möödus küünlavalgel. Paraku polnud küünalde süütamise eesmärk volikogu istungiks romantilise meeleolu loomine. Nimelt jäi heitlike ilmaolude tõttu osa Alatskivi alevikust öösel elektrita nign voolu pole.

Et lossi galeriisaalis peetud volikogu istung päris pilkases pimeduses ei mööduks, süüdati lossi sisetrepil ja galeriisaali laudadel küünlad.

Elektrivoolu puudumine tõi volikogu istungil lisaks vähesele valgusele teisigi takistusi. Nimelt polnud võimalik valimistulemusi kuvada projektoriga seinale ning volikogu esimehe, ja aseesimeeste valimiseks tarvilikud valimissedelid tuli valimiskomisjoni liikmeil käsitsi ette valmistada.

Viiest omavalitsusest ühineva uue Peipsiääre valla esimesel volikogu istungil valitakse volikogu esimees, aseesimehed ning ka vallajuhid.

Tänasel volikoguistungil valis Peipsiääre vallavolikogu esimeheks Jaako Lindmäe ning  aseesimeesteks Madis Avi ning Romet Villemsoni.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles