Alam-Pedjal tuleb noorte linnulaager

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kuldnokk.
Kuldnokk. Foto: Henn Soodla

Tartu Keskkonnahariduse Keskus, Eesti Ornitoloogiaühing ja Palupõhja looduskool kut-suvad noori loodushuvilisi 13.–15. maiks Alam-Pedja looduskaitsealale linnulaagrisse.


Palupõhja looduskoolis peetavasse laagrisse ootavad korraldajad 13–18-aastasi linnuhuvilisi. Ornitoloogide juhendamisel saab laagris täiendada oma teadmisi sulelistest ning teha tutvust Alam-Pedja kevadise loodusega. Lisaks loenguile antakse praktilist väliõpet ning matkatakse kaitseala soodes, metsades ja jõgedel.

Laagris osalemine on tasuta. Korraldatud on toitlustus ja transport Tartu ja Palupõhja vahel ning kohapeal, kuid tulla võib ka oma autoga. Ööbitakse looduskooli ruumides madratseil, kuid võimalik on ka telkida.

Laagris osaleda soovijatel tuleb saata lühike enesetutvustus ja põhjendada osalemise soovi, sealhulgas kirjeldada oma linnualast huvi ja kogemust. Kiri tuleb saata hiljemalt 9. maiks meiliaadressil riho.kinks@eoy.ee. Laagrisse mahub 15 noort.

Palupõhja linnulaagri korraldamist toetab keskkonnainvesteeringute keskus. (TPM)

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles