Tartu-Helsingi talvine lennuplaan ei soosi tartlaste jätkulende Euroopasse

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Jaanus Lensment

Pühapäeval alustab Finnair Tartu-Helsingi liinil lendamist talvise lennuplaani järgi, mis ei soosi nagu suvine plaangi jätkulende Euroopasse.

Tänavu 29. oktoobrist kuni tuleva aasta 24. märtsini väljub Finnairi lend Tartust esmaspäeval, kolmapäeval ja pühapäeval kell 22.20 ja saabub Helsingisse kell 23.05. Reedel väljub lend Tartust kell 22 ja saabub Helsingisse kell 22.45, teatas Tartu lennujaam.

Teisipäeval, neljapäeval ja laupäeval väljub Finnairi lend Tartust kell 12.10 ja jõuab Helsingisse kell 12.55.  

Hilisõhtused jätkulennud on Tartu lennuki maandumise järel võimalikud eeskätt Aasiasse ja Soome väiksematesse linnadesse. Küll on võimalik Helsingi esimesse väljumiste lainesse saada, kui Helsingis ööbida. Tartu lennujaama reisijatest ligi 77 protsenti läheb jätkureisidele.

Helsingist hakkab Finnairi lend Tartusse väljuma esmaspäeval, kolmapäeval ja pühapäeval kell 21.10 ja lend saabub Tartusse kell 21.55. Reedel väljub lend Helsingist kell 20.50 ja saabub Tartusse kell 21.35. Teisipäeval, neljapäeval ja laupäeval väljub lend Helsingist kell 10.55 ja saabub Tartusse kell 11.45.

Septembris langes Tartu lennujaama kasutanud reisijate arv aastases võrdluses 15 protsenti 2402 reisijale. Reisijate arv langes ka augustis 14,2 protsenti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles