B-vanuseklassis Salva/Rockile kaksikvõit

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Salva/Rock I võistkond.
Salva/Rock I võistkond. Foto: basket.ee

Noormeeste B vanuseklassi (sünd 1995.a ja hiljem) meistrivõistluste finaal kujunes Tartu Salva/Rocki siseasjaks kuna finaali jõudsid selle klubi esimene (treenerid Olari Narits ja Tarmo Kikerpill) ja kolmas meeskond (treener Paavo Russak).


Võit kuulus esimesele meeskonnale numbritega 75:65. Võitjate resultatiivseimaks osutus Keit Türk, kes kogus 23 punkti ja 11 lauapalli. Tema valiti ka võitjate parimaks. Sten Lillemägi lisas 20 punkti ning Saimon Sutt 18 punkti ja 13 lauapalli. Kaotajate resultatiivseima tiitli ja parima mängija auhinna sai Joosep Russak, kelle arvele jäi 27 silma. Finaali jälgis 200 pealtvaatajat!

Pronksiheitluski oli ühe klubi siseasi kuna omavahel kohtusid Tiit Soku Korvpallikooli esimene (treener Tiit Sokk) ja teine võistkond (Mart Uuehendrik). Aasta vanematest koosnev esimene võistkond osutus paremaks numbritega 88:68. Egert Haller viskas resultatiivseimana 25 punkti ja võttis 9 lauapalli. Karl-Peeter Junki samad näitajad olid 14 ja 13. Tuntud eksvehkleja poeg Aleksander Kaabermaa lisas 12 punkti ja võttis maha 8 laupalli. Meeskonna parimaks valiti Jan-Matthias Mandri. Kaotanute resultatiivseima ja parima mängija auhind jäi Hendrik Heinla arvele, kes kogus 16 silma. Kristofer Kurvits viskas ja kogus 15 punkti/lauapalli. Marko Meimer lisas 13 silma. 

Poolfinaalides oli põhiturniiri võitnud Tartu Salva/Rocki I võistkond suures hädas T. Soku KK II võistkonnaga. Tõhusa lõpuspurdiga viimasel veerandajal pääseti siiski finaali numbritega 73:59. Tartlaste poolel kogus terve algviisik kõik kahekohalise arvu punkte. Üleplatsimehena kogus 18 silma kaotajate poolel Kristofer Kurvits. Kogu T. Soku KK II võistkond koosneb muide aasta noorematest poistest ehk nende võimalus avaneb uuesti võitu püüda samas vanuseklassis ka järgmisel aastal.

Teises poolfinaalis ületas põhiturniiri kolmandana lõpetanud Tartu Salva/Rocki III meeskond teise koha saanud T. Soku KK I võistkonda numbritega 91:79. Parimana kogus Joosep Russak 21 silma. Kaotajate poolel oli resultatiivseim mängu lõpus õnnetult jalga vigastanud Rain Koort 17 punkti ja 10 lauapalliga.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles