Galerii: Tartu esimene tubane kettagolfikeskus tegi uksed lahti

Kertu Kula
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Paar nädalat on Tartu discgolfikeskuses aadressil Ringtee 25 käinud trennid, kuigi tubane keskus pole veel ametlikult avatud. Täna sai kõik keskuses valmis: põrandal on maas kunstmuru, kõik korvid on paigas ja maas viidad, kust tuleb ketast korvi suunas lennutada ehk kõik on olemas selleks, et kettagolfihuvilised saavad mängida ja harjutada.

Keskus on mõeldud nii professionaalidele kui ka harrastajatele. Ruumi on kettagolfikeskuses üle 300 ruutmeetri. Mängimiseks on seal kaks ala: esimeses saab harjutada lähiviskeid, teises kaugviskeid. Selleks, et mängimine oleks võistlejate jaoks turvaline, on harjutusalad eraldatud võrkudega.

Lisaks mängualale on kettagolfikeskuses pood, kus on väga lai valik erinevaid värvilisi kettaid ning muud varustust, mida spordialaga tegelemiseks vaja.

Tartu discgolfikeskus on avatud argipäeviti ja seal mängimiseks tuleb osta, kas viieeurone päevapilet või 20-eurone kuupääse. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles